Over MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
Hoe werkt het nu verder? Wanneer u interesse heeft in een optreden van Michel, dan kunt u contact opnemen via de mail. Uiteraard worden uw gegevens alleen gebruikt voor het vervolgcontact en het beantwoorden, en worden deze niet doorgespeeld naar derden. Doorgaans heeft u binnen een dag een reactie. Bij spoed kunt u natuurlijk ook telefoneren, maar Michel is niet altijd telefonisch bereikbaar.
PERSFOTO’s voor publicaties. Wanneer u  foto’s op hoge resolutie nodig heeft voor uw aankondiging of programmaboekje, kan ik u deze uiteraard op verzoek aanleveren.  
Wanneer u een optie of boeking wilt plaatsen, stuurt u dan een berichtje via de mail, met zoveel mogelijk gegevens over de datum, tijd, locatie en andere informatie die van belang is bij het optreden. Er wordt dan vrijblijvend contact met u opgenomen. Offerte, optie en boeking. Offerte. Wanneer u een aanvraag hebt gedaan, zal ik contat met u  opnemen en wordt er op maat een offerte uitgebracht. Offertes zijn 4 weken geldig. LET OP... Een offerte is niet automatisch een optie! Een optie plaatsen. U kunt een vrijblijvende optie plaatsen ( zodat u er nog over na kunt denken. Wanneer er een andere aanvraag komt voor dezelfde datum, zal eerst contact met u worden opgenomen ) Een optie blijft twee weken staan en komt daarna te vervallen. In overleg kunnen opties worden verlengd. Een boeking. Hebt u besloten een optreden te willen boeken en zijn alle gegevens bekend, dan krijgt u een overeenkomst per mail of per post toegezonden. In de overeenkomst staan alle gemaakt afspraken omtrent het optreden. Indien u gebruik wilt maken van mijn diensten, heb ik van u dan nodig: -De datum en tijd waarop het optreden dient plaats te vinden -De naam en adresgegevens van de locatie waar het optreden dient plaats te vinden, en tevens het telefoonnummer van de locatie. -De naam en adresgegevens, zoals die op overeenkomst en de factuur zullen komen te staan. -Een telefoonnummer en naam van de contactpersoon, ook op dag van het optreden. -het geschatte aantal personen dat het optreden zal bijwonen. -eventuele speciale vragen of wensen. De boeking is definitief zodra de overeenkomst door beide partijen is ondertekend. De geluidsinstallatie en het decor zijn geschikt voor binnen locaties.
Voorwaarden en werkwijze
Voorwaarden