Producten MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
TABLE MAGIC Om te beginnen table magic. Kleine wondertjes worden onder de ogen van, en met behulp van uw gasten uitgevoerd. Listige vingervlugheid op een onderhoudende manier gebracht. Vaak zijn goocheltrucs te zien op TV, maar nu gebeurt het echt bij uw gasten aan tafel! Gebracht met humor en soms gevarieerd met een mopje of een spreuk, zolang uw gasten het maar naar de zin hebben! Goochelclubs en organisaties waarin Michel een actieve rol speelt/heeft gespeeld: Nederlandse Magische Unie GOA NBG ( begeleding junioren) Dutch Magical Society Stichting Magic Care Magic Art Centre.  
CENTRALE ACT MET BUIKSPREKEN  Een centraal optreden voor alle gasten tegelijk. Met een trucje, zang en natuurlijk een buikspreekact. Afgestemd op het aanwezige publiek, zodat het voor iedereen leuk is om naar te kijken en mee te maken. Uiteraard kan Michel hier en daar wel wat hulp van het publiek gebruiken. Michel heeft t.b.v. dit optreden zelf een compacte geluidsset bij zich.
KARIKATUREN TEKENEN Altijd een leuk gezicht..... Als laatste onderdeel van het combinatie optreden worden nog enkele karikaturen getekend van gasten. Leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om te kijken hoe zoiets onstaat. Met een grapje en een mopje tusendoor.
Combinatie optreden  - Table magic, centrale act en karikaturen tekenen. Een veel gemaakte combinatie, ook ideaal voor kleine gezelschappen.
Combinaties